Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 17.09.2013.
12:37
N. S. Preradović - Vesti A
Do kraja prve polovine ove godine Dačićev kabinet zadužio je Srbiju za novih 3,5 milijardi evra, a pošto smo već u septembru sva je prilika da je to zaduženje znatno veće. I to nije sve, kao da će vladati decenijama, Vlada Srbije najavljuje nove kredite. Sav novac koji je Srbija uzela iz kredita otišao je na otplatu već postojećih dugova i popunjavanje rupa u budžetu. Na proizvodnju i infrastrukturu gotovo da nije otišao ni evro.
Utorak 17.09.2013.13:07
Dobro zadužili,a gdje taj novac ide kad se osim bjede ništa ne vidi ?
Utorak 17.09.2013.13:12
Дефинитивно је негде одлучено да овај полуписмени народ МОРА нестати са ових простора... и ту је крај приче ... мора да је и за ово крива комунистичка пропаганда ?
Utorak 17.09.2013.16:40
Prodaja zemlje i kombinata Arapima,to je dobitna kombinacija,uskoro cemo moci gledati kako konvoji sa sleperima punim hrane izlaze iz Srbije,oni ce uloziti u poljoprivredu modernizirati i povecati prinose ali za sebe,poljoprivreda Srbije oslonit ce se na sitnog seljaka i stara poljoprivredna gazdistva od nekoliko hektara,sada ce im dobro doci i farma od jedne krave i nekoliko svinja,od prodane zemlje i firmi novac je potrosen,novi krediti jos otezavaju stanje jer se ne ulazu u stvaranje,u EU zele uci jer misle da ce tamo dobiti infuziju,zato je otislo i Kosovo. Doslo se do dna,nemaju program,dobili su na izborima na lijepu rijec a tek sada im strani savjetnici prave programe .
Utorak 17.09.2013.19:52
- Srbija je u opasnoj situaciji jer u naredne tri godine moramo da obezbedimo neverovatnih 13,5 milijardi evra samo na ime otplate glavnice i kamata. To je ogroman novac i stoga moramo dalje da se zadužujemo------------- Ovde je sve receno a ti narode spavaj,Grcka od sve pomoci sto "dobije" od EU samo 5 % zadrzi sa svoje potrebe a drugo vrati nazad EU za vracanje glavnice i kamata. ZNACI I SRBIJU ISTO CEKA........... A TI NARODE SPAVAJ I DALJE
Utorak 17.09.2013.20:53
13,5. milijardi evra samo na otplatu duga. Sad se svi klimoglavci nasli pametni, svi diskutuju da smo propali. Gospodo ko je i kada zaduzi Srbiju, da sad mora da vraca 4. milijarde godisnje duga? Gde su vam Danas Djelic, Kostunica, Bubalo, Mirko Cvetkovic, Mladjan Dinkic, Boris Tadic, gde vam je sad tatko na demokratiju Dragoljub Micunovic da vam soli pamet kako su krediti dobri i uzeti u pravo vreme, jos sa odlozenim rokom placanja na tri ili pet godina? Gle cuda, sad se svi cude sto je djavo doso po svoje i krediti stigli za naplatu. Niko nesme da pita DS i DSS, gde su vam pare od kredita i privatizacije? Gde su vam sad m.da klimoglavci.
Utorak 17.09.2013.22:39
Вођени светлим примером жуте хунте, не скрећу с њиховог пута. Још само да Ивица и Аца изразе жељу да буду светионичари на Ластову, као њихов претходник, па да комедија буде потпуна.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)